Победителят от „Евровизия 2017“ бере душа в реанимацията! Салвадор Собрал е на смъртно легло

Победителят от „Евровизия 2017“ бере душа в реанимацията! Салвадор Собрал е на смъртно легло
5 (100%) 2 votes

Салвадор Собрал е в направо критично състояние и скоро може да се прости с живота си…

Само 4 месеца след като спечели „Евровизия“, Салвадор Собрал е напът да почине. Португалският певец е бил настанен в реанимацията на лисабонската болница „Санта Круз“ в началото на тази седмица, научи Kliuki.bg.

Салвадор Собрал

Салвадор Собрал бере душа

Той има порок на сърцето, с което нашумя още повече след успеха си на музикалния конкурс. Състоянието му рязко се е влошило преди дни, което е довело до постъпването му в болница.

В момента Салвадор Собрал чака сърце за трансплантация. Ако не бъде намерен подходящ донор, ще почине.

Драмата е огромна, тъй като става въпрос за едва 27-годишен мъж. Семейството му е в ужас и се моли за живота му.

Салвадор Собрал нашумя доста и в България, защото той стана причината нашата страна да не успее да спечели за първи път „Евровизия“. Португалецът изпревари Кристиан Костов и ни остави на втора позиция.

Мнозина у нас побързаха да разкритикуват журито на „Евровизия 2017“ и да се усъмнят в преценката му. Според тях, Салвадор е спечелил само заради болестта си.

Всъщност той едва успя да участва в конкурса. Здравословното му състояние не му позволи да се включи на репетициите за полуфинала, но организаторите направиха компромис.

В момента цяла Португалия се моли за Салвадор Собрал. Той донесе толкова много радост на страната, че няма как всички португалци да не изпаднат в ужас, ако певецът се спомине.

Порокът на сърцето при него е по рождение. С времето обаче той се е засилил и състоянието му става все по-лошо. Затова е от жизнено важно значение да се намери донор възможно най-скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар