Преслава шокира всички: Заряза християнството и се впусна към секта!

Преслава шокира всички: Заряза християнството и се впусна към секта!
Гласувайте за статията

Преслава стана сектантка, твърдят всичките й приятели!

Певицата и бивша участничка във „ВИП Брадър“ Преслава се оказа на религиозна вълна в последните седмици. Тя навлече гнева на всички християни с минаването си към друго религиозно течение, пише в. „Уикенд“.

Преслава

Преслава притесни близките си с религията си

Отскоро Преси членува в нещо като секта. Става въпрос за Бяло братство, което е създадено от Петър Дънов, но фолк дивата не е в него, а в негово отклонение.

Самата Петя Колева вярвала, че е член на братството и много се радвала от този факт. Тя обожавала Дънов и всичките му методи за щастие и здраве.

Близките й обаче са категорични, че Преслава е мамена и там, където членува, няма нищо от учителя Дънов, а си е обикновена секта, криеща се зад неговото име. Доказателството, според тях, е, че певицата вече не е истинска християнка.

Говори се, че попфолк звездата е решила да зареже религията си, дадена й по рождение, за да следва своите „братя“. Тя вече вярвала, че това е правилният път за нея.

Преслава намалила участията си, за да има повече време да се посвети на всичко това. Тя започнала да пътува много из България, тъй като групата го изисквала от нея.

За последно Преси посетила Седемте рилски езера. Оттогава се зарекла да ходи по-често в Рила.

Не е ясно дали ще продължи да чества християнските празници или ще стане официално без религия. Засега мнозина се надяват, че просто се е увлякла по нещо ново и различно. Дали е така, най-вероятно скоро ще се разбере.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар