Алекс Сърчаджиева призна: С Иван правим второ дете!

Алекс Сърчаджиева призна: С Иван правим второ дете!
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева е категорична, че иска да има още едно дете!

Ко-водещата на „ВИП Брадър“ Алекс Сърчаджиева направи интересно разкритие за личния си живот. Тя рядко говори на тази тема, но този път го стори, научи Kliuki.bg.

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева иска второ дете от Ласкин

Оказва се, че актрисата и мъжът й се опитват да си имат второ дете. От известно време двамата изобщо не се пазят, когато правят любов, което е целенасочено, пише в. „Уикенд“.

„С Иван вече цяло лято опитваме за второ дете. Надявам се, че най-после ще се получи.“ – казва Алекс Сърчаджиева.

Тя е на 34 г. и е убедена, че сега е моментът за втора рожба. Часовникът й тиктака и след някоя друга година ще бъде късно.

За Иван Ласкин пък вече изглежда късно, тъй като актьорът е на 47 г. Той обаче явно не се притеснява от възрастта си и е готов на всичко да направи жена си най-щастливата на света.

Ако Александра зачене, за Ласкин това няма да е второ дете, а трето. Той има една дъщеря от предната си връзка. Тя вече е доста голяма, направо пораснала жена.

Алекс и Иван имат момиченце на 6 г. на име София. Те са толкова щастливи със своето детенце, че искат да си имат още едно.

Интересно как ще се оправят с парите в такъв случай. Алекс Сърчаджиева работи много – и в телевизията, и в театъра, но Иван Ласкин е постоянно без работни ангажименти.

Говори се, че семейството има този висок стандарт благодарение на имоти, които дава под наем. И двамата произхождат от заможни фамилии, които са пълни с имущество в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар