Бомба: Щерката на Стефан Софиянски става мулти милионерка! (прави сделката на живота си)

Бомба: Щерката на Стефан Софиянски става мулти милионерка! (прави сделката на живота си)
Гласувайте за статията

Дъщерята на Стефан Софиянски – Елена Софиянска ще бъде най-богатата в семейството!

Елена Софиянска – щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски е на път да направи удара на живота си. И да се превърне в мулти милионер. Най-богатата в цялото семейство.

Стефан Софиянски

Дъщерята на Стефан Софиянски – Елена Софиянска се кани да направи сделката на живота си и да се превърне в мулти милионерка, най-богатата във фамилията си

Оказа се, че предстои Елена да продаде своята компания за замразени биопродукти на турския холдинг „Сахенк“. При това за рекордните 30 милиона лева. Очаква се сделката да стане факт до края на годината като на служителите в компанията вече е съобщено, че ще имат нов собственик.

Фирмата за замразени плодове, зеленчуци, сокове и консерви на Елена Софиянска беше открита в Лясковец преди малко повече от три години. А инвестицията, която щерката на Стефан Софиянски направи за нея, възлизаше на около 7,2 милиона евро.

Фабриката откри 20 работни места, а това беше най-голямата инвестиция в Лясковец от началото на родния преход насам, съобщава вестник „Таблоид“.

Фирмата – собственик на предприятието – „Биофрут”, е регистрирана през 2010-а година. Дружеството е с капитал от 5 хиляди лева. 2500 от тях са на 33-годишната Елена Софиянска, а също толкова има и нейната връстничка Полина Димова.

Момичето е щерка на местния предприемач Денчо Димов. Който бе и в ръководството на партията на бившия служебен премиер – „Съюз на свободните демократи”.

Самият Димов се води и като управител на „Биофрут”. Според запознати Софиянска и Димова са се възползвали от мощния гръб на татковците си, за да си набавят нужните разрешителни за откриването на завода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар