Уникум: Асен Блатечки отново заряза Катерина, заживя с Диляна и сина си! (още подробности + снимки)

Уникум: Асен Блатечки отново заряза Катерина, заживя с Диляна и сина си! (още подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Асен Блатечки и Диляна Попова заживяха като семейство с Борил!

След множество перипетии и игрички на „иди ми, дойди ми“, Асен Блатечки и Диляна Попова отново са заедно. Новината шокира целия столичен светски и театрален елит, а дългогодишната половинка на актьора вероятно е съсипана.

Асен Блатечки

Асен Блатечки и Диляна Попова отново се събраха и живеят заедно в новото си жилище

Припомняме, че Катерина Горанова, която е майка на първородната щерка на Блатечки – Катя, стоически понесе изневярата му и бременността на Попова. След което Асен публично призна, че обича само нея, тя е жената на живота му и се върна у дома, търсещ прошка.

Какво е станало наскоро, никой не знае. Истината обаче е, че след като пропусна първия рожден ден на Борил, Блатечки спретна истинско кралско парти за втория. Наскоро Диляна Попова и той заедно отпразнуваха празника на своя малчуган.

Те първо посрещнаха гости у дома си, а после се преместиха в столичен парти център, където Борил се забавляваше като същински малък принц. Тортата на хлапето бе на няколко етажа и украсена с динозаври. Само за нея родителите му са се изръсили с около 250 лева, разкриха запознати.

Множеството подаръци, с които Асен Блатечки е затрупал сина си, просълзили все още влюбената в него Диляна. Оказа се, че вместо колички и мотори, малкият Борил е запален по динозаврите и самолетите. Затова и получил голям автомобил, но под формата на самолет.

Преди месец Асен, Диляна и Борил пък прекараха заедно повече от месец на морето. А преди това актьорът и манекенката обиколиха половин София, за да си намерят нов и по-просторен апартамент. В който вече живеят тримата заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар