Светльо Иванов от bTV: У дома съм мъж под чехъл! (виж какво разкри за жена си Вяра)

Светльо Иванов от bTV: У дома съм мъж под чехъл! (виж какво разкри за жена си Вяра)
Гласувайте за статията

Светльо Иванов разкри подробности за личния си живот с Вяра!

Водещият на „120 минути по Би Ти Ви Светльо Иванов направи разкрития за личния си живот. От години журналистът е на екран, но винаги е предпочитал да държи в сянка семейството си. Той е женен за колежката си Вяра, която също работи в bTV.

Светльо Иванов

Светльо Иванов признава, че у дома си е жив мъж под чехъл. Вяра диктува правилата

Двамата имат една дъщеричка Йоана, но Светльо Иванов признава, че към днешна дата вече мислели и за второ дете. „Само чакаме Йоанчето да порасне още малко, за да й подарим братче или сестриче. Искаме да си имаме поне още едно дете, защото в това е смисълът на живота“, признава Иванов.

Нахъсан, самоуверен и непоклатим в работата си, Светльо Иванов с ръка на сърцето споделя, че у дома правилата диктуват двете му момичета. „Аз съм си мъж под чехъл, това е. Жена ми Вяра ми звъни по 10 пъти на ден, когато трябва да свърша нещо. И не, защото няма да го направя, а защото понякога съм доста разсеян от работата“, смее се журналистът.

Светльо започнал като стажант в Би Ти Ви още като следвал в университета. С течение на времето обаче репортажите му ставали все по-харесвани от ръководството и работата му била оценена високо.

Докато дошъл и най-щастливият момент в кариерата му, когато го възнаградили със собствено предаване. Рейтингът на „120 минути“ е наистина висок и то при положение, че в ниго никога е нямало нищо пошло, камо ли чалга. Което ще рече, че и у нас може да се правят сериозни, стойностни и гледаеми предавания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар