Джулиана Гани изригна срещу Мегз: Виж с какво животно я сравни! (Двете се хванаха за гушите)

Джулиана Гани изригна срещу Мегз: Виж с какво животно я сравни! (Двете се хванаха за гушите)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Мегз си спретнаха чутовен скандал

Джулиана Гани се обърна срещу топ дизайнерката. Плеймейтката досега пазеше приличие. И не влизаше в директен сблъсък с никой от съквартирантите. Дори следваше Христовото правило „щом те ударят по едната буза, дай си и другата”.

Джулиана Гани

Джулиана Гани изригна срещу Мегз

Тунингованата моделка искаше да лъсне имиджа си и да се покаже в съвсем различна светлина. Тя наистина се оказа незлоблива и добродушна, въпреки скандалния си външен вид. Но в един момент кротката Джулиана Гани не издържа и избухна.

И то не срещу кого да е, а срещу нарочената за „черна овца” Миглена Каканашева-Мегз.Топ дизайнерката първо влезна в директен сблъсък с шеф Петров. После си простиха и страстите угаснаха.

След това Мария и Мегз кръстосаха шпаги. Стигна се дотам, че Мегз нарече певицата „компаньонка”. Поп фолк фурията я захапа, че продава роклички по 79 лева от някакво цехче в Раковски. След което се закани да я съди, веднага щом излезе от формата.

Според русокосата съквартирантката й прилича на бобър, пише „България днес”.

„Тази Мегз много ме дразни! Но с тези големи предни зъби и това лице прилича на истински бобър. И не спира да се прави на велика! На какво отгоре?! Гримира се с часове, стои пред огледалото, не спира да се наслаждава на себе си”, изригна гневно Джулиана Гани.

Силиконката каза още в Къщата на Големия брат, че иска да стои колкото се може по-далеч от нея. Тя не одобрява скандалите между Мегз и Мария и според нея поп фолк дивата е права, а дизайнерката-не.

Само няколко седмици след старта на скандалджийското шоу, в Къщата ври и кипи. Страстите се нажежиха особено след първите номинации. Въпреки дрязгите между Мегз и миньончето на поп фолка, везните накланят към дизайнерката. Поне такова е мнението на онлайн потребителите, които смятат, че фаворит ще е Мегз. Според зрителите Алекс Богданска също много скоро ще си покаже зъбите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар