Миглена Ангелова побърка продуцентите на ВИП Брадър: Мъжемелачката си показа рогата! (Виж колко мъже забърса)

Миглена Ангелова побърка продуцентите на ВИП Брадър: Мъжемелачката си показа рогата! (Виж колко мъже забърса)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова отново си показа рогата

Миглена Ангелова подлуди Нова телевизия. Жената в червено си показа рогата. Тя си беше и си остава мъжемелачка, категорични са колегите й от Нова телевизия. Мадам Искрено и лично има четири брака и четири развода.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова отново скочи на младо агнешко

Но нито неудачите в любовта, нито възрастта й са спирачка Миглена Ангелова да продължава да търси любовта. Където и както да попадне.

Най-неочаквано или напротив, напълно очаквано, но мъжемелачката отново е във вихъра на любовта. И забърса не един, а цели двамата колеги от Нова телевизия. Тя завъртя във вихъра на страстта един озвучител и оператор от медията, в която в момента се подвизава.

Както знаем, тя е ко-водеща на скандалджийското шоу ВИП Брадър. Но освен да води лайфовете, тя се забавлява перфектно.

Още не й стъпил както трябва крака в Нова телевизия, водещата мигновено се ориентирала. И веднага успяла да оплете в мрежите си двамата млади мъже. Качеството тя компенксира с количество, шушукат колегите й .

Нико Тупарев и останалите от екипа на шоуто са напълно ошашавени. Те не знаят как така, за толкова кратко време, дамата в червено вече свали не един, а двама мъже. Явно русенката има чар, на който малцина устояват.

„Палавница си е Миглена Ангелова. Още пристигна в Нова телевизия и не спряха да й шарят очите. Има чар, безспорно. Не е първа красавица, нито толкова млада, ама на. Умее я тази работа, оплита мъжете в мрежите си и това е факт. Слуховете, че е мъжемелачка излезнаха вярни”, коментират очевидци.

След последния си развод вероятно журналистката е решила, че не иска да остава сама. Но е решила да си почине от сериозна връзка и брак. На преден план е желанието й да се забавлява и да щурее, пък каквото ще да става. Това показва и реакцията й , насочена към доста по-млади от нея мъже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар