Шокиращо разкритие за Димитър Рачков и Алекс Раева!

Шокиращо разкритие за Димитър Рачков и Алекс Раева!
Гласувайте за статията

Димитър Рачков си пада по флиртовете!

Изминаха няколко месеца, в които Димитър Рачков и Мария Игнатова не са заедно. Двамата се разделиха през пролетта, но тяхната връзка продължава да вълнува обществото ни.

Димитър Рачков и Алекс Раева

Димитър Рачков бройка Алекс Раева

Кой е виновен за раздялата, не се знае. Истината е, че и двамата не са цвете за мирисане, което обяснява проблемите помежду им.

Оказва се, че Рачков е голям флиртаджия. Не е известно да е изневерявал на Мария, но многократно е флиртувал с други жени пред нея.

Една от тези жени дори е била Алекс Раева, с която Игнатова работи от години и с която е много близка приятелка. Актьорът неведнъж си позволявал флиртове с нея, които били уж на майтап.

По същото време певицата е била обвързана с диджей Дончо и не отвръщала на шегите на Димитър Рачков, но той продължавал да ги прави. Това дразнело Мария Игнатова, защото я карало да се чувства унизена.

Говори се, че Рачков по принцип харесвал визуално Алекс и ако не е бил обвързан тогава, е щял да я сваля открито. Затова се счита, че сега, когато и двамата вече са свободни, комикът може да се пробва с най-добрата приятелка на бившата си.

Той по принцип флиртувал с почти всяка жена, която види. Винаги го поднасял под формата на шега, тъй като е изключително забавен, но невинаги Мария оставала доволна.

В крайна сметка тяхната връзка не издържа, но поради още куп причини. Цели 9 години те се заблуждаваха, че са един за друг, докато не осъзнаха, че грешат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар