Баба от Монтана взриви нета с коментар за Андреа и Сузанита: Туй е секс груп! Какво са се зачепили там (виж култовото видео)

Баба от Монтана взриви нета с коментар за Андреа и Сузанита: Туй е секс груп! Какво са се зачепили там (виж култовото видео)
Гласувайте за статията

Баба от Монтана се хвана за видеото на Андреа и Сузанита!

Култов коментар за видеото „Строго забранено“ на Андреа и Сузанита взриви мрежата. Повече дори и от самото парче. Защото критикът се оказа не кой да е, а… баба от Монтана.

Сузанита

Бабата от Монтана направо помля Сузанита и Андреа

Възрастната дама е баба на един от най-гледаните влогъри в страната – Персиян от Монтана. Той пусна видеоклип, в който устатата му баба разнищва клипа на Андреа и Сузанита, без грам да й дреме за реакциите на останалите.

Женицата си казва своето и това си е. Не е ясно дали думите й вече са стигнали до ушите и очите на 14-годишната Сузи Мурад и половинката на Кобрата, но определено клипчето набира бясна скорост в Тубата.

Ето какво коментира самата баба от Монтана, след като си е направила труда лично да изгледа туй, което толкоз се харесва на младите.

„Ее, не ми аресва тва, къде са направили. Я глей, цъ-цъ, само голи жени. Тва разврат, тва се едно, че у публичен дом. Тва се едно, че е сексов груп… Какво са се зачепили? Аресват ми как пеят, ама тва, че се чепляндзат много и се лижат, срамота…“, каканиже бабата от Монтана.

Все пак жената показва и някакво разбиране, както и благоволение към младите дами като в края на критиката си, ги поощрява. Предимно Сузанита, която според нея може и да няма особени гласови данни, но пък била хубаво и нежно момиче. Е, това все пак е нещо, за което щерката на Орхан Мурад да се хване и да не се „комплексира“ толкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар