И това ли са „пробни снимки“, бай Стояне: Отново спипаха Стоян Алексиев да се натиска със студентка! (СНИМКИ)

И това ли са „пробни снимки“, бай Стояне: Отново спипаха Стоян Алексиев да се натиска със студентка! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев отново бръкна в кацата с меда!

Актьорът Стоян Алексиев се прочу на дърти години. За жалост обаче не толкова с цялостната си кариера, нито с ролята си в „Откраднат живот“. А с коцкарските си забежки с млади студентки, които спокойно могат да му бъдат дъщери, че и внучки.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев отново награби студентката, явно меракът му не трае

Едва ли има човек, който да не се е „насладил“ на сцените като от филм за възрастни, които Стоян Алексиев разигра насред улицата с 22-годишната Ивана Бобойчева.

Целувките, опипването и особено бъркането в гащите си бяха същински култ. След скандала обаче бай Стоян, както го нарекоха в мрежата, скочи и обвини папараците в измама. Според него това били просто „пробни снимки“ за театъра, изтълкувани погрешно от останалите.

Е, добре. Но и тези нови находки ли са „пробни снимки“?! Отново посред бял ден и отново на улицата. Както отлично виждате, семейният актьор жадно впива устни в тези на любовницата си.

Поне можем да го поздравим, че младата дама не е някоя нова бройка, а същата Ивана Бобойчева. Двамата уж нямаха нищо общо, но ей на – доказателството е пред очите ни. А всеки да си го тълкува, както си иска.

Алексиев и любовницата му този път бяха сгащени от репортери на „Папараци“, а снимките моментално заляха мрежата. Жалко е само, че броени дни преди това съпругата на бай Стоян отпразнува имения си ден. Вероятно Алексиев е бил примерен и любвеобилен съпруг по време на празника, а после…. После се вижда и от самолет.

Тепърва ще узнаем как ще реагира този път жена му на тези кадри и дали в крайна сметка търпението й няма да се изчерпи окончателно. А дали Ивана ще склони да заживее денонощно със застарелия си любим…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар