Емо Чолаков втрещи колегите си: Не могат да повярват, че това е истина! (още подробности)

Емо Чолаков втрещи колегите си: Не могат да повярват, че това е истина! (още подробности)
Гласувайте за статията

Синоптикът Емо Чолаков сащиса колегите си в Би Ти Ви!

Чаровният и вечно усмихнат синоптик Емо Чолаков успя да хвърли в шаш колегите си от Би Ти Ви с това, което направи. Всъщност Емил Чолаков прави същото вече няколко месеца подред, макар останалите да не го разбират.

Емо Чолаков

Еми Чолаков заряза колата и тръгна с градския транспорт, колегите му в шаш

А именно – оказа се, че веселякът е зарязал напълно удобния си автомобил и се е прехвърлил на градския транспорт. Да, няма лъжа и измама. Всеки ден Емо Чолаков се качва на травмай №7, за да пропътува разстоянието от работното си място до дома.

Както знаем, Би Ти Ви се помещава в сградата на НДК, а оттам Чолаков пътува до мол „България“ на едноименния булевард, тъй като апартаментът му е в кв. „Манастирски ливади“.

Редовните пътници в трамвая вече са свикнали с присъствието му и коментират, че Емил е един изключително скромен, непринуден и естествен човек. Той не се притеснявал да се заговори приятелски с пътниците около себе си, които го разпознават и търсят диалог.

Единствените, които не могат да го разберат, са колегите му от медията. Повечето от тях, също като Емо Чолаков, получават доста добри месечни възнаграждения, но и обожават да се големеят. Затова и не проумявали как така колегата им се смесва с тълпата, вместо да си държи на името и реномето.

„Емил обаче хич не се величае и не му пука за това какво ще кажат другите. Той избра да пътува по този начин, защото огромните задръствания и опашки по столичните булеварди го изнервят до краен предел. С трамвая му е лесно, бързо и удобно“, коментират близки до него източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Емо Чолаков втрещи колегите си: Не могат да повярват, че това е истина! (още подробности)”

  1. Михайлова

    сеп. 27. 2017

    Дали ще доживеем да видим родните депутати да започнат да пътуват с градския транспорт. О, те не могат да се смесват с простолюдието. Те са богоизбрани.

Добавете коментар