Мария Игнатова навръх на рождения си ден: Ще ме видите отново с Рачков!

Мария Игнатова навръх на рождения си ден: Ще ме видите отново с Рачков!
3 (60%) 1 vote

Днес Мария Игнатова навършва 38 години, но май никак не й е до празненства!

Иначе чаровната Мария Игнатова шашна с визия навръх рождения си ден. Тя се появи в сутрешния блок на Нова в рубриката за рожденици на Накол Станкулова. Вместо да изглежда зашеметяващо на личния си празник, блондинката мязаше сякаш цяла нощ е ревала безутешно, научи kliuki.bg. 

Мария Игнатова изглежда съсипана

Мария Игнатова изглежда съсипана

Освен с неугледен вид, Мария Игнатова разочарова и с видима липса на енергията и позитивизма, които принципно струят от нея. А настроението й тотално рухна при въпрос на Никол дали е поканила Димитър Рачков на празника си. Водещата на „Х фактор“ не пожела да отговори. Преди дни стана ясно, че тя не е получила показа за купона на комика.

Тя заяви, че й е прекалено рано за подобно питания. Но по всичко пролича, че и в по-късен час няма да й е никак приятно да говори за доскорошния си любим. А и това били лични неща, които споделя само с най-близките си. Мария Игнатова опроверга слуховете, че е прекарала лятото в мъжка компания – с човек от екипа на „Х фактор“.

Освен това, чаровната блондинка изненада с новината, че след края на музикалния формат се завръща отново в „Господари на ефира“. Тогава трябва да свърши „мандатът“ на Рачков и Зуека и Мария и Румен Угрински да поемат щафетата, пише blife.bg.

Но блондинката признава, че е готова отново да застане до Димитър Рачков, ако се наложи. „Ако се наложи да водим заедно, ще. Ние сме професионалисти, ще се справим“, отговори лаконично Мария Игнатова. А дали Маги Халваджиян ще им спретне този номер, ще разберем след някой и друг месец.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мария Игнатова навръх на рождения си ден: Ще ме видите отново с Рачков!”

  1. зрител

    сеп. 26. 2017

    Какъв професионалист е тая разпоретина не ми е ясно ,но ако не беше Рачков никой нямаше да я познава и отдавна щеше да е на Околовръстното.

Добавете коментар