Алекс Богданска рухна: Думите, които чу за себе си в Къщата, я сринаха психически! (виж тук)

Алекс Богданска рухна: Думите, които чу за себе си в Къщата, я сринаха психически! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска не беше очаквала, че ще чуе точно това!

Най-красивата в Къщата на Вип Брадър 2017 – манекенката Алекс Богданска, е в ступор. Бившата любима на Даниел Петканов бе съсипана от това, което чу по свой адрес. При това от този, от когото най-малко го очакваше.

Алекс Богданска

Алекс Богданска не очакваше да чуе това и то от устата на мъж

А именно шеф Петров. Припомняме, че до момента кулинарният гуру и красавицата никога не са влизали в словесни битки и се водеха „добри приятели“. Ако изобщо може да има такова нещо като приятелство във формат като този.

Снощи обаче шеф Петров си отвори устата и то пред най-неподходящия човек в лицето на Даниел Петканов. Който часове по-късно „услужливо“ реши да „осветли“ Алекс Богданска за мнението на Великия везир за нея.

Дали, за да си покачи акциите, или за да си върне за изневярата на екс гаджето си, Лудия репортер предаде почти всички думи на Петров към нея. А те, както знаем, не са твърде ласкави.

„Стреми се към жена като Мегз, която работи, умна е и търпи развитие. Тази жена ще ти даде много в бъдеще и ще си късметлия ако тя е майка на децата ти. Защото такива като Алекс Богданска са нищо. Била голямата красавица – мнението е субективно. Но за нея няма път нагоре. Оттук нататък тя ще започне да пада, а вярвай ми, остаряването й никак няма да ти е приятно. Такива жени стареят бързо и зловещо“, разбъбри се Петров.

Александра Богданска останала като попарена от чутото от устата на любимия си и цяла нощ усмивката не се появила на лицето й. Предстои да видим какви ще бъдат последиците между нея и майстора на черпака, защото такива непременно ще има.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алекс Богданска рухна: Думите, които чу за себе си в Къщата, я сринаха психически! (виж тук)”

  1. zlatena

    сеп. 26. 2017

    Извод майката на дебелия арогантен свиня шеф Борис Петров въобще не го е възпитала и по този начин със невъзпитанието си е създала отровно самовлюбено чудовище свинкс Петров.

Добавете коментар