Софи Маринова разкри истината: Виновен ли е Гринго? (Пълни подробности)

Софи Маринова разкри истината: Виновен ли е Гринго? (Пълни подробности)
Гласувайте за статията

Софи Маринова е истинска мъченица в любовта

Софи Маринова е отново на път да се раздели с любимия си. Ромският славей не може място да си намери от шок. Защото задържаха нейния Гринго в обвинение за изнудване, рекет и закани за убийство.

Софи Маринова

Софи Маринова може да чака Гринго дълго

Връзката й със здравеняка бе лавинообразна. Двойката се разделяше и отново се събираше, като вдигаше скандали от ревност. Софка дори се оплака, че той често й посягал. После се оказа, че тя излъгала, за да не го изгуби.Накрая двамата тръгнаха по участия и с Гринго искаха не само семейство, но и дете.

Само че съдбата е решила друго. Защото певицата много скоро може да бъде сред тези, които посещават любимите си зад решетките.

А през останалото време на фолкаджийката нищо друго не й остава, освен да се тръшка и да рони горчиви сълзи за него. Докато го чака да излезе, пише „България днес”.

„Гринго има много приятели. Двамата бяхме на участия и изведнъж го набедиха, че рекетирал този богаташ. Не мисля, че той е извършил това, в което го обвиняват”, казва в негова защита поп фолк дивата. Гринго може да се окаже поредното любовно разочарование на гласовитката. Защото Софка Маринова има поредица от провалени връзки.

С Петър, бащата на сина й Лоренцо, чалгарката живя пет години. Пак толкова години бе и под един покрив, на семейни начала и със сина на Петър-Дачо. Като не спираше да казва, че за нея той е голямата й любов. Но през 2009 година той я заряза, като хлътна по друга фуста. Оказа се, че това е нейната доведена сестра.

След години в самота, кратки любовни авантюри и аборт от мистериозен господин, Софка се хвана с Гринго. И сега се оказва, че и той не е подходящ.

Гаджето й може да търка наровете в пандиза осем години. Ако се окажат верни обвенинията срещу него. А те са за изнудване изаплахи за убийство на бизнесмена от Айтос Акиф.
Гринго и приятеля му Стефан пет дни рекетирали търговеца на цветни метали да им брои петдесет бона.И го заплашвали с разстрел, ако не го направи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Софи Маринова разкри истината: Виновен ли е Гринго? (Пълни подробности)”

  1. Личи си му

    сеп. 27. 2017

    Не вярвам да има някой, който харесва физиономията на нейния Гринго. Той си мяза на мутра и изнудвач и само наивна кифла с мангизи като Софито може да се остави да бъде заблудена, че я обича и т.н.

Добавете коментар