Ами сега: Съпругата на бай Стоян Алексиев го изпъди от дома им и смени бравата! (папарашки снимки на несретника)

Ами сега: Съпругата на бай Стоян Алексиев го изпъди от дома им и смени бравата! (папарашки снимки на несретника)
5 (100%) 1 vote

Стоян Алексиев беше изгонен от жена си веднъж завинаги!

В същински несретник се превърна застаряващият актьор Стоян Алексиев, който на дърти години стана за посмешище на цяла България. Повече от месец той ходеше посърнал по улиците и не смееше да вдигне главата си.

Стоян Алексиев

Бай Стоян Алексиев напъден от дома си като мръсно коте. А да видим колко време ще го търпи Иванка?!

За сметка на това обаче най-нагло продължи да се натиска по кьошетата с неприлично младата си любовница Ивана Бобойчева. Е, меракът и кефът му изядоха главата. Защото съпругата му Надежда най-после се реши и го изпъди.

Да, Стоян Алексиев вече не може да припари до семейния им апартамент, защото Надежда досетливо е сменила бравата на външната врата. Това е. Каквото беше, беше!

Към днешна дата бай Стоян обитава съвсем малко жилище в столицата, в което е принуден да се свира с любовницата си. Не е ясно обаче колко време 22-годишната Ивана ще отвръща на ласките му. Като се има предвид, че бай й Стоян обедня, пише вестник „Ретро“.

Мдаа.., след като сценаристите на „Откраднат живот“ решиха да го „убият“ в сериала, Алексиев се прости с хонорарите, на които разчиташе. Сега той има само мижавата си заплатка от театъра, от който дори го пенсионираха в пристъп на гняв след забежките му.

Директорът Мариус Донкин по-късно прояви милост към човечеца и го върна на служба, но парите от нея едва ли ще успеят за задоволят капризите на младото му гадже, пише „Ретро“.

Няколко поредни дни бай Стоян Алексиев е хващан в крачка от репортери, докато прави единственото, което му остава. А именно да пуска тото и да се надява да удари джакпота. Ех, страсти, ех, любов…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ами сега: Съпругата на бай Стоян Алексиев го изпъди от дома им и смени бравата! (папарашки снимки на несретника)”

  1. Пълнолетни са

    сеп. 27. 2017

    И все пак и двамата са пълнолетни, следователно любовта им макар и с огромна разлика във възрастта, е легална. Изневерява на жена си, но милиони мъже правят същото. Така че по-добре да оставят човечеца на мира, да не получи някой инфаркт.

Добавете коментар