Шок! Слабата Радина Кърджилова сама се убива, положението е трагично! (Вижте кои ВИП красавици я последваха)

Шок! Слабата Радина Кърджилова сама се убива, положението е трагично! (Вижте кои ВИП красавици я последваха)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова е на път да стане жертва на болните си амбиции.

Актрисата Радина Кърджилова все повече гасне след раждането на сина си. Тя не просто възстанови за отрицателно време килограмите си от преди бременността, но започна драстични и плашещо да слабее. това породи куп въпроси и спекулации дали стрес или болест са я превърнали в ходещ скелет, научи kliuki.bg.

Радина Кърджилова съвсем ще изчезне

Радина Кърджилова съвсем ще изчезне

Любимата на Деян Донков е станала жертва на собствената си суета, която в скоро време ще й изяде главата! Заради ролите си в театъра и мераците да се уреди с нов апетитен тв проект, Радина Кърджилова е развила мания по перфектна фигура. Сега, обаче, тя вече е прекрачила границата на болезнената слабост. Говори се, че е стигнала до там благодарение на доста опасна диета, популярна сред родните ВИП дами.

Хранителният режим видимо води до драстично отслабване, което е така желано от много жени. Но те надали се замислят колко е вредно за организма й. А когато станат кожа и кости, както е в момента актрисата, понякога е прекалено късно за ефективни действия.

Суровоядство, гладолечение и хранителни добавки със съмнителен произход и състав тласкат Радина Кърджилова към пропастта на хранителните разтройства. Тя вече изнемогва да изпълнява ежедневните си ангажименти, а синът й Христо тотално и изпива силите. Актрисата на няколко пъти е колабирала на снимачната площадка и театралната сцена.

Причината е крайно изтощение, до което я е довел целенасоченият глад, Така че, не Деян Донков, а Радина сама си е виновна! Колегите на Кърджилова споделят, че на няколко пъти са я хващали да повръща в тоалетните, а да се храни не са я виждали от месеци. Според тях, тя си е чиста булимичка!

За съжаление, явно няма кой да обърне достатъчно сериозни внимание на актрисата и нейното състояние. А ако така продължи, то изходът може да бъде и фатален! Освен Радина Кърджилова, Ирен Онтева и Венета Харизанова също са луднали по жестоката диета. В резултат на това са се превърнали в поредните ходещи скелети, които заплашват да изчезнат или поне да се разболеят тежко!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар