Грозно: Какво скара Филип Киркоров и Ритон след толкова години! (певецът направи шокиращи разкрития)

Грозно: Какво скара Филип Киркоров и Ритон след толкова години! (певецът направи шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Филип Киркоров и Ритон развалиха дослука помежду си!

Наскоро легендата Филип Киркоров стана на 50 години. Звездата изнесе и поредния си невероятен концерт у нас. Но това, което направи най-силно впечатление, е неочакваният му раздор с дует Ритон. Дългогодишните му и най-верни приятели.

Ритон

Ритон и Филип Киркоров вече не са приятели

Новината потресе всички, защото обикновено Филип и Ритонците винаги са били като „дупе и гащи“ – у нас и в Русия. Те не пропускаха всеки удобен случай да се видят и да прекарат време заедно. А Киркоров ги боготвореше и наричаше свои любими приятели и учители.

До днес обаче. Отсъствието на Катя и Здравко от рождения ден на певеца беше нещото, което остави мнозина с отворени усти от изненада. Както знаем, преди няколко дни Филип събра редица родни изпълнители в известен столичен ресторант, за да отпразнува юбилея си.

До него бяха Васил Найденов, Богдана Карадочева, Нели Рангелова, Драго Чая и други. Но от скъпия му дует Ритон нямаше и следа. Ето какво заяви самият Киркоров в своето интервю у нас, което събуди доста въпросителни.

„Васил Найденов, Маргарита Хранова – те първи ме поздравиха за рождения ден. Беше странно. Хората, които имах за приятели, дори не ми се обадиха, а тези от които не очаквах ме поздравиха“, това разкри Филип Киркоров и разбира се, всички се досетиха кого има предвид.

В телевизионен репортаж преди концерта си той отново не спомена Ритон, а вместо тях поздрави верния си приятел Георги Христов. „Нещо тъмно става в Дания, но какво ли?! Вероятно Катя и Здравко пак са „нацапали свещите“. И са го предали така, както направиха и с Кичка Бодурова, след като спаха и живяха в дома й в Америка“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Грозно: Какво скара Филип Киркоров и Ритон след толкова години! (певецът направи шокиращи разкрития)”

  1. Валери Станков

    ян. 15. 2019

    Дует „Piton“ не случайно го изписах така, дължат на Фили Бедросович Киркоров повече от 200 000 евро и с еправят на ощопани, Те са точно като змия увивават се около врата на някого и докато не го удушат не го пускат. Само дето тези номера пред Киркоров не минават !

Добавете коментар