Нормален ли е: Криско изневери на Цвети с участничка от Х Фактор! (изгуби единствената свястна жена в живота си – виж тук)

Нормален ли е: Криско изневери на Цвети с участничка от Х Фактор! (изгуби единствената свястна жена в живота си – виж тук)
Гласувайте за статията

Криско сложи рога на Цветелина Петрова, за която щеше да се жени!

Кристиан Талев – Криско или е ненормален, или е болен женкар. В това са убедени близки до него източници, хвърлили бомбата с бруталната му изневяра. Оказа се, че рапърът е сложил рога и на своята Цвети. За която се кълнеше, че е единствената свястна жена в живота му досега.

Криско

Криско съсипа Цвети окончателно

От простотия или глупост обаче Криско завинаги ще изгуби Цвети. На която изневерил не с друга, а с една от участничките в Х Фактор. Случката се разиграла по време на кастинга на шоуто във Велико Търново, след който мацката сама се навряла в ръцете му.

„Момичето остана да го чака, за да се запознае лично с него, защото му била голяма фенка. Дрън-дрън! Най-обикновена кариеристка и търсачка на слава. Само че вместо да й даде едно селфи и да я отсвири, Криско си тръгна с нея и двамата се прибраха в хотела му“, разкриват шокираните източници от кухнята на медията.

Из цялата Нова телевизия към днешна дата се носи клюката за похождението на рапъра. А единствената, която е била в неведение досега, е самата Цвети.

За разлика от Ася Капчикова, която лично е признавала, че многократно е изневерявала на Криско, докато са били заедно, то Цветелина Петрова е коренно различна. Цвети живеела с идеята, че никога няма да погледне друг мъж, но и имала сляпо доверие на Кристиан Талев.

Затова и ударът за нея в момента е толкова голям, че е почти изключено тя да приеме предателството и да прости. Почти сигурно е, че Криско сам си плю на физиономията и не му остава друго, освен отново да се отдаде на предишния си и безсмислен начин на живот с жените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар