За кралица ли се взе: Кремена Халваджиян си придава важности в центъра на столицата! (виж тук + снимки)

За кралица ли се взе: Кремена Халваджиян си придава важности в центъра на столицата! (виж тук + снимки)
5 (100%) 1 vote

Кремена Халваджиян май още повече си е навирила носа!

Съпругата на Маги Халваджиян – Кремена Халваджиян е станала още по-надута и вече май се изживява като кралица. Това коментираха очевидци на поведението й преди дни в центъра на столицата.

Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян не си плаща таксата за паркиране в центъра на столицата

Там Кремена Халваджиян паркирала огромния си лъскав автомобил в синята зона и тръгнала да се разхожда с приятелка из бутиците. Само че забравила „малката“ подробност да си плати за престоя в обозначената територия.

След няколко часа половинката на Маги Халваджиян се върнала при колата си и с ужас видяла, че тя е закопчана. Полицаите моментално били поставили скоба на лявата й предна гума и зачакали госпожата да благоволи да се появи и да плати.

Първото, което направила Кремена Халваджиян, било да се разсмее и да се опита да обърне цялата работа на шега. След като осъзнала, че тая няма да я бъде и че униформените ще я третират така, както и всеки друг редови гражданин, стилистката видимо се изнервила.

Започнала се процедура по подготовка на документите и разплащането, но на Кремена й писнало да чака и нервно затропала с токчетата си по паважа. А после извадила цигарите и започнала да ги пали една след друга.

В крайна сметка успяла да си плати 30 лева, да освободи автомобила си и да отпраши с мръсна газ по задачите си за деня. „За какви се считат тези с парите и с малко известност?! Да не би да са богоизбрани, че да не спазват правилата и законите в тая страна. Или може би Кременчето няма пари да си плати таксата за престой в синята зона ли?!“, възмущават се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “За кралица ли се взе: Кремена Халваджиян си придава важности в центъра на столицата! (виж тук + снимки)”

  1. Kate

    сеп. 27. 2017

    Рядко противна жена. Винаги изглежда нечистоплътно.

Добавете коментар