Плейбой: Мъжът на Мисис Баба свалял фолкаджийка! (Още шок подробности)

Плейбой: Мъжът на Мисис Баба свалял фолкаджийка! (Още шок подробности)
Гласувайте за статията

Мъжът на Мисис Баба се оказа голям палавник

Мисис Баба Дони Василева се омъжи за кмета на Стрелча Стойчо Чачов. 46-годишната атрактивна дама каза „да” на шест години по-младия от нея мъж. Близки на 40-годишния градоначалник се кълнят, че на нейно място можела да бъде известна фолкаджийка.

Мисис Баба

Мъжът на Мисис Баба свалял Рени

Преди година Рени имала концерт в Стрелча. След като изпяла песните си тя била изненадана от изискания коктейл в нейна част. Кметът Стойчо Чачов не само направил красивия жест, но демонстративно й намеквал, че я желае като жена.

Рени, известна покрай участието си във ВИП Брадър като Рени Нобела обаче не била на такава вълна. Дипломатично поп фолк дивата успяла да се отскубне от опитите на кмета да я вкара в кревата си.

Рени скалъпила някаква история, че много бърза и така се отървала от мераците на палавника. В края на краищата пътищата им се разминали и кмета си останал само с огромното си желание към певицата.

Но много скоро късметът му се усмихнал. В края на миналата година Стойчо Чачов срещнал голямата си любов . Мисис Баба, по-голяма от него с шест години му станала съпруга.

Дони Василева има частен бизнес и е пише чалга текстове. Преди времето участието й в селскостопанското реалите „Фермата” предизвика много въпроси. Тя разби зрителите с уникалното си тяло и невероятните си умения да се справя с тежката физическа работа. Бившата любовница на шефа на Топлофикация-Вальо Топлото призна, че се разделила с него, защото не приел децата й.

Бившият мъж на актрисата Елена Петрова също я ухажвал, но не го огряло. В шоуто Мисис Баба призна, че била родена в пълна тайна. В специализирано родилно отделение, по времето на соца, били затваряни дъщери и любовници на влиятелни и богати хора, за да прикрият нежелана бременност.

Една от причините да участва в реалите формота била да намери и истинските си родители. С мъжа на сърцето си Мисис Баба вдигна пищен купон. На него бяха поканени приятели от бизнеса, дипломитачески, политически и светски елит, както и от шоу бизнеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар