Не е за вярване: Алисия застреля Жоро Бирмата с това решение!

Не е за вярване: Алисия застреля Жоро Бирмата с това решение!
4 (80%) 1 vote

Алисия напълно побърка Жоро Бирмата с това решение

Алисия е категорична, че го иска. Поп фолк дивата мечтае не за бяла рокля и венчило. Певицата е на мнение, че това за нея не е фикс идея. Нито че ще страда, ако бизнесмена не я заведе до олтара.

Алисия

Алисия натиска Бирмата за бебе

Звездата на „Ара мюзик” се е примирила с идеята, че няма да има законен брак, нито ще бъде нечия съпруга. Но виж, за второ дете бившата на Валери Божинов мечтае отдавна.

И е категорична, че баща на второто й бебе иска да е именно Георги Станоев-Малката Бирма. Още повече, че неговата майка Лидка Скалата обожава Алисия. И не спира да натиска сина си да я направи законна половинка.

Да, мечтата на Алисия да има втори наследник не й дава мира. 34-годишната гласовитка от Вакарел не крие, че все по-често тази мисъл обхваща съзнанието й. И не й дава мира!

Фолкаджийката се чувства напълно готова да сменя памперси и да дундурка бебче. Още повече, че сина й Валери Божинов-младши наскоро навърши десет години.

„Бих родила второ дете. Нищо, че нямам брак. Много хора живеят така, без подпис и са много щастливи”, изповяда се изпълнителката пред устатата Венета Райкова в „Папараци”.
Тя е категорична, че никога не е страдала от факта, че не са й предлагали брак.

Не за пръстен, а за наследник драпа певицата. Въпреки че с Жоро Бирмата не демонстрират отношенията си и не се появяват заедно на публични места, между тях нещата вървят като по ноти. Доказателство за това е майката на Жоро Бирмата, която напълно одобрява Алисия и натиска сина си да я направи официална половинка. А нея баба.

В чалга средите отдавна се говори, че Алисия натиска богаташа за наследник. Жоро Бирмата прекарва много време със сина й от Валери Божинов. Той е доказал, че е грижовен и отговорен, което би го направил перфектен баща, убедена е изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар