Гришо Димитров в опасен любовен триъгълник! (Никол Шерцингер му готви линч)

Гришо Димитров в опасен любовен триъгълник! (Никол Шерцингер му готви линч)
Гласувайте за статията

На Гришо Димитров изобщо не му е лесно

Гришо Димитров попадна в опасен любовен триъгълник. Тенис ракетата номер едно се е видял в чудо от известно време. Негово бившо гадже не спира да го преследва. Въпреки че той е със смуглата певица, тя изобщо не се притеснявала от този факт. Става въпрос не за Маша Шарапова.

Гришо Димитров

Гришо Димитров в опасен триъгълник на любовта

А за румънската тенисистка Романа Табак. Лъвицата на корта така и не успяла да прежали нашето момче. От началото на месеца хасковлията живеел в истински кошмар. Макар че са разделени отдавна, румънката не спирала да го преследва.

След като го видяла в Ню Йорк, тя буквално се лепнала за топ тенисиста. И го следвал по петите като кученце. Като не спирала да се хвали как двамата се срещнали, разкриват свидетели.

Гришо дипломатично се опитвал да отклони мераците й, но тя била непреклонна. Не я интересувала, че той вече е гадже с Никол Шерцингер, нито че двамата вече планират по-дългоспрочен развой на връзката си.

Поп дивата била бясна на това, което правила бившата на любимия й. Тя дори поставила ултиматум на Григор, че ако отново започне връзка с нея, ще я загуби завинаги.

Преди това тя и тенис легендата ни почивали заедно.Близки до двойката стискат палци, Гришо и Никол да станат родители скоро. Поне това било желанието на Никол Шерцингер.

Смуглата красавица навъртя 39 години и не криела, че вече й е време да си има бебче. Но искала бащата на детето й да бъде именно Гришо Димитров. Приятелите им са убедени, че един бъдещ наследник ще заздрави много връзката им.

Най-добрият тенисист на всички времена го очаква следващ турнир. Той ще е в началото на следващия месец и то в Китай. А Никол твърдо се зарекла да бъде с него, за да не го обграждат повече бивши гаджета и настоящи мераклийки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар