Драма: Ето защо Марги Хранова влезе в „кочината“ Вип Брадър! (истината разтърси всички)

Драма: Ето защо Марги Хранова влезе в „кочината“ Вип Брадър! (истината разтърси всички)
5 (100%) 1 vote

Марги Хранова ще вземе хонорара, който й е жизненоважен!

Както коментатори, така и зрители са категорични, че Марги Хранова е единствената истинска звезда във Вип Брадър тази година. Голямата и обичана родна певица влезе в Къщата за всеобщо учудване, след като години наред отказваше поканите категорично.

Марги Хранова

Марги Хранова не влезе току-така и от прищявка във Вип Брадър

Днес обаче тя се принуди да заживее в блатото на формата, който изкарва на бял свят възможно най-гнусното от човешката природа. Защо го е направила и защо се е сляла с цялата пасмина вътре, не спират да се питат феновете, а и колегите й.

Е, оказа се, че причина има и тя, разбира се, се корени в парите. Марги Хранова ще вземе хонорар от 120 000 лева. С него обаче няма да си накупи парцалки и помади, нито ще се зачекне в Дубай. А ще спаси дома си!

Истината е, че съпругът й Кирил Бойчев е заложил апартамента им в столицата преди около година и нещо. Първоначално той дори не споделил решението си с нея. Ипотекирал жилището, тъй като спешно се нуждаел от средства за старта на нов бизнес.

Слава Богу, бизнесът потръгнал и Кирил успял да върне една част от парите за апартамента. Друга и то доста голяма обаче още висяла като дамоклев меч над главите им. Маргарита Хранова едва не откачила като научила какво е направил мъжът й.

В един момент през главата й дори минала мисъл за развод. 41-годишният им брак и голямата любов, която изпитват един към друг обаче я възпрели. А за лош късмет Кирил Бойчев получил и инсулт преди време.

Случило се, докато двамата пътували към вилата си в Брезник, а Марги Хранова една не катастрофирала от шока. Певицата вложила всичките си сили и средства за възстановяването на съпруга си, до който бдяла по 24 часа на ден. Днес той е по-добре, а за нея това е най-дългата раздяла помежду им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар