Шок: Антон Стефанов припадна в Къщата, ужаси всички! (целия кошмар виж тук)

Шок: Антон Стефанов припадна в Къщата, ужаси всички! (целия кошмар виж тук)
Гласувайте за статията

Антон Стефанов не издържа на напрежението и рухна!

Журналистът Антон Стефанов изкара акъла на съквартирантите, а и на екипа на Вип Брадър 2017 като припадна в Къщата. Или по-точно казано в двора на Къщата в Нови хан, докато всички правеха упражнения по нареждане на Големия брат.

Антон Стефанов

Антон Стефанов припадна на тревата в Къщата след пет лицеви опори

Припомняме, че снощи съквартирантите бяха призовани на поредната си мисия, която беше военна. „Северна Корея нападна Нови хан“ – така Биг Брадър даде старта на мисията и раздели виповете на две военни роти.

Те трябваше да се подготвят добре, за да защитят себе си и родината си от ядрената атака на корейците. „Кекави и слаби сте като баби. Вас си не можете да опазите, камо ли за страната да се борите. Затова сега ще трябва да се подготвите физически и психически“, нареди Биг Брадър.

В Къщата влезе човек от екипа, който строи съквартирантите и започна да им раздава нареждания – за бягане, скачане и лицеви опори в студа и дъжда.

Именно лицевите опори едва не гътнаха Антон Стефанов. Светският журналист се справи най-зле от всички, дори и от по-възрастната от него Марги Хранова. Буквално след петата лицева опора той пребледня като платно и се свлече на мократа трева.

„Лошо ми е, ще повърна. Много ми е лошо. Не ме пипайте, не мога да мръдна, нито да стана. Ох, зле ми е!“, не спираше да се вайка Стефанов. И наистина изглеждаше потресаващо.

Съквартирантите започнаха да викат за помощ към Биг Брадър и след минути вратата на Къщата в Нови хан беше отворена, за да може Антон Стефанов да бъде изведен за преглед от лекарите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар