Трагедия: Сестрата на Митко Цонев опита да се самоубие! (бере душа в Пирогов, Анахид Тачева полужива)

Трагедия: Сестрата на Митко Цонев опита да се самоубие! (бере душа в Пирогов, Анахид Тачева полужива)
Гласувайте за статията

Сестрата на Митко Цонев – Теодора направи опит да се самоубие!

Голямата дъщеря на Анахид Тачева и сестра на Митко Цонев – Теодора опита да се самоубие. В момента жената бере душа в „Пигоров“, а лекарите правят всичко по силите си да я върнат към живота. Не е ясно обаче дали ще успеят.

Митко Цонев

Сестрата на Митко Цонев е в тежка кома

Оказа се, че сестрата на Митко Цонев е приела голямо количество антидепресанти. А, за да засили ефекта от тях, ги е съчетала с огромна доза погълнат алкохол.

Теодора е в тежка кома в токсикологията на „Пирогов“, а майка й Анахид Тачева е полужива от ужаса и шока. Не е ясна причината за това трагично решение на сестрата на Митко Цонев, нито дали има определен човек или събитие, което я е подтикнало към него.

Знае се само, че Теодора се върнала в България през лятото, по време на годишния си отпуск в Италия. Тя живее и работи там от дълги години. В родината си пристигнала с малкия си син Дейвид, докато дъщеря й Мария отишла при баща си в САЩ.

Докато била в столицата, Теодора се влюбила силно в своя комшия. Някой си Васко, който живеел в същата кооперация, в която тя си наела апартамент за лятото, пише вестник „Уикенд“.

Подведена от силните си чувства към него, сестрата на Митко Цонев решила да напусне Италия и да се върне завинаги в България. Малко преди самоубийството тя вече правела постъпки за промяната на местожителството и работата си.

Има ли този Васко нещо общо с фаталното й решение, или друго е довело до това, тепърва предстои да се разкрие. Дано Теодора да оживее, молят се близките й хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар