Бай Стоян Алексиев разцепи: С жена ми съм, но ще се прегръщам с още много! (бъркането в гащите било от дружелюбие)

Бай Стоян Алексиев разцепи: С жена ми съм, но ще се прегръщам с още много! (бъркането в гащите било от дружелюбие)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев твърдо отказва да се раздели със съпругата си!

Актьорът Стоян Алексиев категорично отрече информацията, че е бил изгонен от съпругата си Надежда. И, че към днешна дата обитава малко апартаментче под наем, заедно с любовницата си Ивана Бобойчева.

Стоян Алексиев

Много дружелюбен се оказа актьорът Стоян Алексиев

„Късно снощи се прибрахме след 6-дневен престои на Бяло море с моята съпруга. Нямам какво друго да кажа, нямам сили. Всъщност… Сили имам, дори повече, отколкото ми трябват“, заяви актьорът пред вестник „Телеграф“.

Без да дава обяснение на поредицата от нови папарашки снимки – на вестник „Ретро“ и телевизионни кадри от предаването „Папараци“, бай Стоян, както го нарекоха зрителите, дори се ядосва.

„Заедно с жена ми съм. Но ще ви кажа, че с още много хора ще ме видите да се прегръщам. Аз съм човек с много познати, колеги, приятели и студенти. Съвсем нормално е да се отнасям дружелюбно с тях“, заяви Алексиев.

Очевидно звездата от „Откраднат живот“ приема бъркането в гащите на момиче на годините на внучка си, за… проява на дружелюбие. При това на улицата, посред бял ден и пред очите на минувачите. Повечето от които, предполагаме, не изразяват приятелските си чувства по този начин.

Любопитно е и отново ли е проява на учтивост и дружелюбие да навреш езика си в нечия уста. Различна от тази на собствения ти съпруг или съпруга.

Мнозина обаче са на мнение, че Стоян Алексиев просто трябва да замълчи и да спре да се обяснява. „Става все по-нелеп с всяка следваща дума. Да си наведе главата и да се засрами, докато не е убил и малката частичка уважение, останала в някои от почитателите му“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бай Стоян Алексиев разцепи: С жена ми съм, но ще се прегръщам с още много! (бъркането в гащите било от дружелюбие)”

  1. Георги

    сеп. 28. 2017

    той да спре да се обяснява, ама и вие да спрете да го следите и да го снимате . Какво ви влиза в работата да го дебнете на всяка крачка ? И никой , ама никой не го интересува с кого се натиска бай Стоян ! Други новини нямате ли ????

Добавете коментар