Шок и ужас: Канарите превърнаха Джена в робиня? (Виж какво я принудиха да прави)

3

Джена е като робинята Изаура

Джена се е видяла в чудо в имението на Канарите. Поп фолк дивата е принудена да върши тежка селскостопанска работа. Малкият Наско е едва на половин година, но майка му е принудена да върши най-черната работа. Още когато Атанас Стоев-трети бил едва на два месеца, за Джена нещата станали сложни.

Джена
Джена не е кралица, а слугиня у Канарите

Майката на мъжа й връчила метлата и кофата, за да дои кравите. Снахата била принудена да храни кокошките, да бърка смески за прасетата и да върши всякаква домакинска и селска работа в огромната къща на клана Канарите.

Кошмарът на брюнетката всяка сутрин се увеличавал, когато свекърва й Надя я чакала с нова и още по-тежка задача.Гласовитката от Разград очаквала да живее в замъка на богатите музиканти най-малкото като принцеса.

Тя вярвала, че на нея й подхожда кралски живот и се надявала, че такъв я очаква в покоите на музикалния клан. Но много скоро след раждането кошмарът настъпил и Джена не успявала да се отърси от ужаса.

Джена опитала да потърси защита от мъжа си Наско Стоев-малкия Канар, но той само примирено вдигал рамене. Животът в имението на богатите музиканти бил различен от представите на фолкаджийката, пише „Уикенд“.

Там порядките били спрели още в 19-ти век. Мъжете не подхващали никаква домашна работа. Въпреки че музикантите имали ратаи, които вършели тежката работа, жените били длъжни да работят редом с тях. Според фамилната традиция пък мъжете не пипвали къщна работа.

Като в старите селски къщи от миналото, само най-старата жена в дома командвала. Тя разпределяла кой ще яде, кой ще спи, кой какво да прави през деня. Никой нямал право да се бърка в думите й. Това, което казвала, имала тежестта на закон. И никой не оспорвал правото й.

Това поведение така шокирало Джена, че тя не спирала да ръчка мъжа си да си заминат в апартамента й в столицата. Малкият Канар обаче се дърпал, защото искал да живее в просторна къща, с огромен двор.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Mila казва

    Пишете по-малко глупости, за да Ви четат!

  2. Пена от Медовене казва

    Селянките и мангалките точно това трябва да правят , тъй че си е баш на мястото дженитУ.

  3. pepi казва

    ami to e vseizvestna istina za navika na svekyrite na djena da izpolzvat vsi4ki naokolo… i da govorqt prazni prikazki…djena tr da svikva

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.