Шеф Петров е друг, той не е този човек, за когото всички го смятаха!

От самото начало на "ВИП Брадър 2017" Шеф Петров е основният дразнител в Къщата. С кого ли не се изпокара, с кого ли не влезе в конфликт?! [caption id="attachment_393695" align="alignleft" width="300"]Шеф Петров Шеф Петров трогна всички зрители[/caption] Тази вечер обаче се видя, че готвачът всъщност е много раним човек, който явно си служи с обидите като защитна реакция. Той направи нещо изключително за хора, които го презират, видя Kliuki.bg. Борис Петров жертва срещата с детето си през уикенда в името на това половината от съквартирантите му да спят на топло и да се нахранят. Това е достойна постъпка, която обаче засега ще остане скрита от всички в Къщата. Биг Брадър го накара да даде обет за мълчание.

Шеф Петров беше част от победилия отбор в мисията, поради което победените бяха наказани да спят и ядат навън. Нещо, което явно не му се понрави.

Затова той поиска среща с Големия Брат, на която пожела да се пожертва, за да влязат останалите в Къщата. Така и се случи, което зарадва всички. Именно Шеф Петров бе посочен от някои като виновник за случилото се. Той единствен се подчини на Биг Брадър и така отхвърли стачката, която всички други направиха. Победителите се опитаха да бъдат солидарни с победените, понеже не са заслужавали да победят. Сториха го само заради нечестна игра на Дани Милев. Боби Петров единствен се осмели да действа по правилата, което му навлече гнева на почти всички вътре. След това поправи нещата със сделката с Биг Брадър и трогна всички зрители.

Така стана ясно на хората, че кулинарният спец всъщност не е толкова лош, а може би е просто невъзпитан и избухлив. Постъпката му не само е трогателна, но и му гарантира оставане в шоуто, защото във Фейсбук вече се забелязва обрат в коментарите.