Преслава проваля сватбата на Фики и Гюлджан, Стораро се застъпиха за нея!

2

Преслава ще се окаже сериозна пречка за сватбата на Фики и Гюлджан.

След няма и 20 дни Фики Стораро ще се врече във вярност на своята любима Гюлджан. Както вече стана ясно, десетки изпълнители от бранша са получили покана, само не и Преслава. Това е било изричното условие на бъдещата госпожа Стораро. С него, обаче, си е спечелила доста негативи, узна kliuki.bg.

Фики отново трябва да избира между Преслава и Гюлджан
Фики отново трябва да избира между Преслава и Гюлджан

Гюлджан напълно разбираемо ревнува Фики от колежката му, с която имаше бурна афера. Затова тя е заявила, че не иска кракът й да стъпва на сватбеното им тържество. Проблемът в случая е, че семейство Стораро има силно и дългогодишно приятелство с Преслава. Така че, за тях е немислимо тя да не бъде част от празника.

Тони и съпругата му Валя са заявили на Фики, че е неприемливо изпълнителката на „Водка с утеха“ да остане без покана. Така младоженецът се оказва между чука и наковалнята и трябва да избере на кого да угоди – на родителите си или на бъдещата си съпруга. Засега везните клонят към Гюлджан. Тя явно ще излезе победител в тази битка но на каква цена?!

А и не е за подценяване фактът, че кумата Галена също сериозно е допринесла за решението Преслава да не присъства на сватбата. Както знаем, двете са във война от вече близо две години. Затова и МамаУраган е поставила ултиматум на Фики. За да му бъде кума, трябва да не вижда врагинята си на сватбата, пише bgdnes.bg.

Така Стораро-младши е поставен в безизходица и въпреки голямото желание на родителите си, те няма да споделят празника с дружката си Преслава. В противен случай може въобще да няма сватба и резилът да е още по-голям!

2 коментара
  1. Mila казва

    Престанете да лъжите

  2. ГОСТ казва

    ДРЕМЕ И НА ПРЕСЛАВА ЗА ФИКИ И ЗА НЕГОВАТА ГЮЛДЖАН

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.