Орхан Мурад скандализира: Щастлив съм, че Сузи започна на 14 г.!

Орхан Мурад скандализира: Щастлив съм, че Сузи започна на 14 г.!
5 (100%) 1 vote

Орхан Мурад отново си навлече гнева на моралистите!

Певецът Орхан Мурад скандализира цялото общество с думите си, че се радва за ранното начало на кариерата на дъщеря му Сузанита. Той е щастлив, че е започнала още сега.

Орхан Мурад и Сузанита

Орхан Мурад се радва искрено за Сузанита

Слепият изпълнител на „Хиляди слънца“ не крие гордостта си от всичко, което се случи на щерка му в последните месеци. Той би й помогнал отново, ако се наложи, защото не съжалява за нищо.

„Щастлив съм, че Сузи имаше шанса да сбъдне мечтата си още на 14 г., а не като мен, който я постигнах с много борба.“ – споделя Орхан Мурад.

Мнозина го осъждат, че позволява на Сузанита да се разголва пред камерата и цяла България да гледа една малолетна да се държи като зряла жена. Певецът обаче не изпитва и грам вина.

Всъщност някои го оправдават, че той не може да види какво прави дъщеря му и как си показва дупето пред всички. Колкото и да му преразказват, надали е същото като да го видиш лично.

Семейството на Сузи не спира да я подкрепя. Майка й е на седмото небе, че щерка й е толкова известна. Мечтата на тийнейджърката е била точно тази.

„От малка си мечтаех как всички ме знаят и съм известна. Щастлива съм, че го постигнах.“ – споделя Сузанита.

Девойката още отсега води живот, не по-различен от на останалите попфолк певици. Освен че си показва малолетното тяло под път и над път, не спира да върти любов с мъже, някои от които твърде големи за нея.

„Живея така, както си искам. Не спазвам правила.“ – отсича младата певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Орхан Мурад скандализира: Щастлив съм, че Сузи започна на 14 г.!”

  1. Емилия

    сеп. 30. 2017

    Известна била !!!! Мило момиче , има добра и лоша слава !! Замисли се с КАКВО си известна .Сигурно и статуетка чакаш да ти връчат , а познай за какво !?!?!

Добавете коментар