Една актриса направи страшно признание

Една актриса направи страшно признание
5 (100%) 2 votes

Една актриса направи страшно признание, свързано със здравословното й състояние.

Джулия Луис-Драйфус, която мнозина помним със сериала „Зайнфелд“ обяви в социалните медии, че е с диагноза пак на гърдата. И ще се бори с болката и сериозната болест, тя сподели също, че за щастие, има подкрепата на близки и роднини.

Джулия Луис-Драйфус – носителка на признание, награди, дори и статуетка „Еми“ сред тях

Изрази и своето съжаление към тези жени с тази диагноза, които са сами и не срещат подкрепа, актрисата се моли за едно универсално здравеопазване, което да подпомага дами от различни социални категории, пишат и в изданието „Лайфстайл“.

Актрисата признава, че една на всеки осем жени страда от болестта рак на гърдата, една от тях „съм и аз“, написа във виртуалното пространство актрисата, коментират и в изданието за светски истории – „Клюки.Бг“.

Към днешна дата актрисата, която спечели публиката и популярността си с роли в различни тв поредици, предимно комедии, сега е на 56 години. Щастлива и успешна жена, майка на двама сина, които са вече на повече от 20 години.

Сега симпатичната дама започва една голяма лична битка, в която няма да бъде сама. Феновете й също споделиха виртуалната си подкрепа за популярната актриса. Една болест, която днес е бич и много хора преживяват подобна мъка, ние от изданието за светски истории също споделяме трудностите на Джулия Луис-Драйфус като й пожелаваме сили и бързо възстановяване от сериозното лечение. Желаем късмет на актрисата в тази не лека битка, дабавяме от „Клюки.БГ’.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар