Стоян Алексиев шокира: С Ивана сме роднини!

Стоян Алексиев шокира: С Ивана сме роднини!
5 (100%) 1 vote

Стоян Алексиев продължава да отрича, че има любовница!

Актьорът Стоян Алексиев разби всички митове за вината, която уж трябва да изпитва. Той не само не се чувства гузен, но и е бесен, че папараците са го злепоставили, научи Kliuki.bg.

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева

Стоян Алексиев все още отрича за Ивана

Оправданието на звездата от „Откраднат живот“ е, че тази сцена с бъркането в гащите на Ивана Бобойчева е била репетиция за филм, който подготвят двамата. Всичко е било извадено от контекста, заради което той е много ядосан и обиден.

„Хората ме посрещат като герой. Като видях снимката, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите й. С Ивана сме колеги, тя завършва в момента. Прекрасна актриса и страхотен човек е. Ние с нея ще правим едно малко филмче. На този въпросния ден ние бяхме в театъра и точно си говорехме за планове и за неща.“ – обясни Алексиев в „Събуди се“.

Актьорът твърди, че с жена му никога не са се разделяли и тя е повярвала на версията му. Двамата все още живеели заедно в семейната им къща.

Бай Стоян е много обиден от целия този скандал, който се заформи около него. С Ивана били близки, но само толкова, без да са интимни.

„Ние с Ивана сме роднини по това, че сме влюбени в работата си. Тя е свято нещо, независимо, че имаме такава огромна разлика. – каза в ефир Алексиев.

Актьорът е женен от 30 години и няма намерение да се разделя със съпругата си. Той твърди, че двамата все още се чувстват като гаджета и тръпката помежду им не е изчезнала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Стоян Алексиев шокира: С Ивана сме роднини!”

  1. 777

    окт. 01. 2017

    Всички роднини си бъркат по гащите!

Добавете коментар