Жени Живкова коментира първите дами

Жени Живкова коментира първите дами
4.7 (93.33%) 3 votes

Жени Живкова коментира първите дами на България, САЩ и Франция. Дизайнерка още от 90-те години жени има свой собствен стил и вече е сред най-наложилите се в модната индустрия дами.

У нас тя избягва да е обект на коментари извън това, с което се занимава, има две деца – Андреа и Людмила. Андреа е лице на новата й модна линия. По повод това и други теми, Жени Живкова коментира и жените в политиката у нас, а и по света, добавят и в изданието „Вести“.

Попитана дали одобрява стила и модните решения на Деси Радева, Макрон и дамата по Тръмп. Жени коментира така, че все по-често женити в политиката предизвикват интерес, често техните дрехи не са най-доброто съчетание, но пък тя е на мнение, че това не е техен само ангажимент, а по-скоро е добре да ползват съветници, когато ще се явяват публично.

В този ред на мисли относно силно коментираната Деси Радева, дизайнерката споделя, че значително се е подобрил избора на тоалет с времето при нея, но има още какво да се желае. Колкото и добре да се поддържа и да изглежда г-жа Макрон, Живкова смята, че понякога дрехите й са неподходящи за положението и възрастта й, макар и доста модерни винаги.

Дори Тръмп има грешки в избора на модна линия от време на време, но пък я похвали че използва често американски дизайнери и марки, с което ги налага и пред света, това Жени намира за добър пример и решение.

Ние от „Клюки.Бг“ харесваме работата на Жени Живкова и се надяваме тя да е все така професионалист в дейността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар