Бомба: Никол би шута на Григор Димитров, не ставал за съпруг!

Бомба: Никол би шута на Григор Димитров, не ставал за съпруг!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров няма да бъде съпругът на Никол Шерцингер!

Наш Гришо отново е свободен. Това стана ясно от публикация на в. „Сън“, в която се твърди, че Никол Шерцингер вече не желае да има връзка с Григор Димитров, тъй като си търси съпруг, а той не е за тази работа, научи Kliuki.bg.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Григор Димитров няма да се ожени за Никол Шерцингер

Тенисистът е имал разговор с певицата, в който узнал, че тя вече иска да се омъжи и нищо друго няма да я удовлетвори. Той самият обаче не мислел все още за толкова сериозно обвързване, а и имал колебания, че точно почти 40-годишна жена става за негова съпруга.

Затова Никол решила да прекрати връзката си с Гришо. Двамата са двойка от 2 години, но той така и не й предложи брак.

Самата певица по принцип не е като повечето жени относно сватбите и децата, но напоследък и тя е минала на тази вълна. Очевидно биологичният часовник не прощава никому.

По време на британския „Х Фактор“, където Шерцингер е жури, певицата небрежно подметнала, че си търси съпруг. После пък казала на един от участниците, че иска да се омъжи за гласа му.

Очевидно е, че мулатката вече мисли за семейство. Това е и причината да скъса с Григор Димитров, който е още на 26 г. и не мисли за подобни неща.

Освен това на певицата хич не й се нравело това, че Гришо обикаля света. Тя искала за съпруг мъж, който да я посреща вкъщи и по този начин да й вдъхва сигурност.

Както знаем, всеки тенисист пътува много, за да участва на различни турнири. Григор е един от онези, които отказват много рядко участие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар