Снежана Макавеева е наранила Люси Дяковска дори повече от Камелия

Снежана Макавеева е наранила Люси Дяковска дори повече от Камелия
Гласувайте за статията

Люси Дяковска е била наранявана многократно от жени!

Певицата Люси Дяковска няма никакъв късмет в любовта. Тя постоянно е изоставяна от жените в живота си и вече определено се пита дали проблемът не е в нея.

Люси Дяковска

Люси Дяковска постоянно страда в любовта

Най-сериозната й връзка беше с Камелия Веселинова. Двете живееха заедно и даже имаха общ бизнес.

Един хубав ден обаче Ками реши, че дъщерята на Йорданка Христова е по-апетитна хапка и заряза Людмила. Това разби сърцето на последната.

То е било разбито още повече няколко години по-късно. Актрисата Снежана Макавеева го е сторила, когато изоставила Люси Дяковска.

Двете са имали кратка авантюра, която певицата е искала да прерасне в нещо по-голямо. Снежи обаче не го позволила, защото се страхувала да не се разбере, че върти любов с жена.

Това наранило безумно много Люси, защото тя не успяла да прости на партньорката си, че се срамува от нея и от женската любов. За бившето жури на „Х Фактор“ това било равносилно на престъпление.

Оттогава Люси Дяковска няма сериозна връзка и не иска да има. Тя осъзнала, че жените могат да бъдат много по-лоши от мъжете, но път назад няма и в природата й е да бъде с тях.

Всъщност Снежана Макавеева по принцип не била лесбийка, а използвала Люси да експериментира. Това още повече наранило певицата, което взела, че се влюбила в актрисата.

Явно поп дивата лесно се влюбва и така става уязвима. За толкова години така и не се научи на твърдост и непукизъм във връзките си. Затова винаги остава наранена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар