Даниел Петканов се просълзи: Бащата на Алекс Богданска заяви това пред всички! (думите му ще ви шокират)

Даниел Петканов се просълзи: Бащата на Алекс Богданска заяви това пред всички! (думите му ще ви шокират)
5 (100%) 1 vote

Таткото на Алекс Богданска – Милан Богдански заяви позицията си съвсем открито!

Бащата на Алекс Богданска – съветникът от БСП Милан Богдански не остана безучастен пред случващото се в Къщата на Вип Брадър 2017. Както се очакваше, той и цялото му семейство следят внимателно отношенията на красавицата и бившото й гадже Даниел Петканов.

Алекс Богданска

Бащата на Алекс Богданска даде благословията си на любовта й с Даниел Петканов

Последните започнаха да се затоплят толкова бързо, че скоро ситуацията обещава да стане наистина гореща. Очевидно за съквартиранти и зрители е, че Алекс Богданска и Даниел Петканов още имат чувства един към друг. И то по-силни от очакваното.

Двамата търсят компанията си, смеят се и се забавляват заедно. А през всичкото това време очите им действително искрят. Нещо, което може да видим само при искрено влюбени хора.

Затова и бащата на Александра Богданска реши да проговори пред медиите и веднъж завинаги да спре спекулациите. И клюките, че е твърдо против бъдеща нова връзка на дъщеря си с Лудия репортер.

„Аз не съм човекът, който би застанал на пътя на любовта. Никога не бих направил това, особено да го причиня на собственото си дете. Ако наистина двамата с Даниел се обичат, то ще им пожелая само да бъдат благословени“, заяви открито Милан Богдански.

Бащата на Алекс Богданска призна, че дъщеря му изглежда коренно различна в Къщата към Даниел Петканов. Не спирал да гледа епизодите с нея и всеки път с изненада откривал, че момиченцето му май още обича репортера.

„Докато си беше у дома, след всичко, което се случи, тя не беше показвала никакви чувства към Даниел. Това, което виждам сега обаче, ми показва нещо съвсем друго. Затова аз не се бъркам и няма да се меся. Искам само Александра да е щастлива“, каза Богдански, а думите му със сигурност ще просълзят Лудия репортер. Който трепереше от реакцията на двете семейства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар