Обрат: Бранко се влачи по корем пред Ани Салич, поболя се! (тя му затръшна вратата, не иска да го чува)

Обрат: Бранко се влачи по корем пред Ани Салич, поболя се! (тя му затръшна вратата, не иска да го чува)
4 (80%) 1 vote

Ани Салич доживя мига, в който неверният й съпруг ще падне на колене пред нея!

Новинарката Ани Салич получи своето възмездие за годините, в които търпеше изневерите и нехайството на съпруга си. Тоест на бившия си вече съпруг Бранко Салич, когото натири преди няколко месеца. Този път окончателно.

Ани Салич

Ани Салич затръшна вратата под носа на разкаялия се Бранко Салич

Оказа се, че за времето, в което е разделен от Ани и децата си, Бранко Салич е лежал в болница цели три пъти. Последно той бе настанен в клиника в Благоевград със сериозни проблеми с гастрита преди около седмица.

Причината за влошеното здравословно състояние на Бранко е именно раздялата му с Ани Салич. Той почти отказвал да се храни, живеел в самота и изолация от всички и дори изтрил снимките си от социалната мрежа.

Ани, Хана и Лазар му липсвали толкова много, че сърбинът не знаел на кой свят е и нищо не го вълнувало вече. Тотално спрели и перманентните му забежки с млади жени, които бяха коронен номер на Бранко години наред.

Именно изневерите му накараха Ани Салич да сложи край на живота им заедно и да му посочи вратата. Журналистката излезе по-твърда и силна от очакваното. Въпреки че през ден получава обаждания от бившия си, който се влачел по корем, само и само да се съберат, Анито е непреклонна.

„Тя не иска да го вижда, не иска и да чува за него. Оставила го е да общува с децата си, което е нормално, но за нея самата Бранко вече е чужд човек. Взе живота си в ръце и продължи напред, което е наистина похвално за всяка жена“, коментират близки до новинарката източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар