Красен Кралев избива комплекси след като Виктория Петрова го заряза (Как стана за смях?)

Красен Кралев избива комплекси след като Виктория Петрова го заряза (Как стана за смях?)
Гласувайте за статията

Красен Кралев все повече го тресе кризата на средната възраст!

След като Виктория Петрова най-безцеремонно и без обяснение се изнесе, спортният министър Красен Кралев се чуди как да лекува раната си. Като мъж с амбиции, качества и успехи, той е приел доста болезнено раздялата с новинарката по нейно желание. А сега обикаля немил-недраг и става за смях пред мнозина, узна kliuki.bg.

На Красен Кралев явно не му стига резилът, че бе зарязан

На Красен Кралев явно не му стига резилът, че бе зарязан

Както много мъже на неговите години, и Красен Кралев е паднал в плен на кризата на средната възраст. Той всячески се опитва да върне времето назад, прибягвайки до различни трикове за връщане в младостта. Поредният му се свързан със спортния автомобил, който пришпорва от известно време. Возилото на немска марка, обаче, по-подхожда не тийнейджър, а не на зрял мъж с министерски пост.

Още повече като се има предвид фактът, че габаритите на Красен Кралев и тези на колата са почти несъвместими. Той е голям мъж и напоследък още е наддал. А колата е висока едва 1.20 м е едва побира единствено шофьора си, оставяйки никакви място за спътник.

А действието по влизане във возилото си е направо готово за комедия! Спортният министър не веднъж е ставал обект на шеги и подигравки от случайни минувачи, станали свидетели на буквалното му натъпкване в личното му возило. Слизането също не е никак лесна задача, пише hotarena.net.

Дружки на Красен Кралев го защитават, че бързите, спортни автомобили са му страст и няма как да се откаже от тях. Но, ако наистина са му добри приятели, по-добре да му кажат да спре да се излага!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар