Митьо Пищова отново в болница: Бог ме наказва, щото цял живот пия, ям и опъвам! (виж култовата му изповед)

Митьо Пищова отново в болница: Бог ме наказва, щото цял живот пия, ям и опъвам! (виж култовата му изповед)
Гласувайте за статията

Митьо Пищова отново е със сърдечна криза в болница!

Отново в болница и отново със сърдечна криза попадна култовият Митьо Пищова. В момента той се намира в шоковата зала на отделението по кардиология на болница „Д-р Ст. Черкезов“ в родния му град Велико Търново.

Митьо Пищова

Зевзекът Митьо Пищова отново получи криза заради любимите си малки „зайчета“

Лично Митьо Пищова позвънил с информацията на любимия си вестник „Тереграф“. Пред който се „похвалил“, че вечен плейбой като него пак го е закъсал. И не знае дали ще има време да „оноди“ още от зайченцата, останали да „шетат“ из страната.

„Аз цял живот съм си бил бохем и непукист. Ям, пия и е.а, това ще ми остане, за къде да се пазя. Много семейства съм разтурял и зачернил. Жените зарязваха съпрузите си, бягаха при мен и падаха в краката ми, искаха да се женят за мене.

Пък аз като ги нае.а и ги зарязвам. Затова сега сигурно Господ ме наказва. Ама каквото е писано, това ще стане. Аз съм много вярващ. Роден съм на гробищата в Батак, на гроба на един поп, а преди няколко години се и кръстих.

Така, че вече съм готов и за края си. Ама хубаво ще е да поживея още някоя и друга годинка, пък макар и с разхлопано сърце. Че още толкова млади зайченца има на този свят, как да си отида и да ги оставя“, нарежда Митьо Пищова.

Той страда от сърце, от високо кръвно, диабет и болни бъбреци. Но се зарича, че ако и този път му се размине, пак ще помага и ще храни всички на трапезата си. Но и няма да се откаже да вдига краката на хубавичките наоколо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар