Върнаха я към живота: Теодора Цонева излезе от комата! (виж първите думи на сестрата на Митко Цонев)

Върнаха я към живота: Теодора Цонева излезе от комата! (виж първите думи на сестрата на Митко Цонев)
Гласувайте за статията

Сестрата на Митко Цонев – Теодора Цонева най-после беше спасена!

След като дни наред беше в кома, а лекарите не се ангажираха с прогноза, сестрата на Митко Цонев – Теодора Цонева се върна към живота. Дъщерята на Анахид Тачева излезе от тежката кома, след като медиците в Пирогов направиха всичко по силите си, за да я спасят.

Теодора Цонева

Сестрата на Митко Цонев – Теодора Цонева най-сетне е спасена, излезе от комата

Припомняме, че Теодора Цонева направи опит за самоубийство като се нагълта с огромно количество антидепресанти, съчетани с алкохол. До отчаянието и фаталното решения я довела нещастна любов, поне по думите на близки до нея източници.

Припомняме, че сестрата на Митко Цонев се върнала уж за кратко в България по време на годишната си отпуска от Италия. Тя живее и работи на Ботуша от години и има две деца – голямо момиче и малко момченце.

Неочаквано обаче Теодора Цонева се влюбила в свой съсед в кооперацията, където си наела апартамент под наем за престоя. Мъжът тотално завъртял главата й и тя решила да напусне работата си в Италия, за да се установи в столицата ни.

Какво се е случило по-нататък и какво точно я е подтикнало към самоубийството, може би тепърва ще разясни самата тя. Първите й думи след началото на новия живот обаче били: „Колко е хубаво, че съм тук. Щастлива съм. Благодарна съм на Бог, че не позволи да постигна това, което исках тогава“, разкриват запознати.

Близки и приятели вече й ходят на свиждане и се радвали, че е все такава усмихната и весела като преди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар