Принц Хари си има нова приятелка? (Гаджето на Меган не спира да щипе бузките на другата)

Принц Хари си има нова приятелка? (Гаджето на Меган не спира да щипе бузките на другата)
Гласувайте за статията

Принц Хари не спира да щипе бузките на друга

Принц Хари си остава палавник. Рижият внук на кралица Екатерина Втора е патрон на състезанието в Торонто.

В момента братът на принц Уилям е в канадския град, където се провеждат церемонията по закриването на традиционните игри на непобедимите.

В тях участват военнослужещи, ранени при изпълнение на задълженията си.Хари е бивш пилот от британската армия, участвал в две мисии в Афганистан.

принц Хари

Малката красавица краде от пуканките на принц Хяари

Той за първи път инициира игрите през 2014 година.

Принц Хари и красивата му приятелка Меган Маркъл се появиха за първи път заедно на игрите . Тогава той седеше до съпругата на канадския премиер, а звездата от „Костюмари” бе заедно с майка си във ВИП-ложата.

Децата обожаваха принцеса Даяна

По-късно актрисата присъства и на церемонията по закриването на игрите. Но тогава тя седеше няколко реда по-назад от гаджето си.

Принц Хари обаче дълго не остана да седи във ВИП-ложата. Вторият син на принц Уилям е предпочел да се смеси с хората.

Изневери ли принц Хари на Меган?

Той е седнал до едно семейство, а тяхната малка дъщеричка използвала умело момента. Без да знае, че това е кралска особа, тя взимала от неговите пуканки.

В един момент Хари видял какви ги върши малката принцеса. И вместо да й се разсърди, той започнал да я щипе по бузките, разкриват очевидци. Момиченцето се заливало от смях, а принца се радвал като дете на това, което ставало между тях.

За никого не е тайна, че принц Хари много обича децата. Също като майка си, принцеса Даяна той винаги им се радва и ги гушка, независимо от протокола. Така постъпваше и любимата принцеса на британците.

Тя също много обичаше деца. И ги прегръщаше извън стандартните кралски задължения. А и те сами отиваха при лейди Даяна, твърдят поданици от кралското семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар