Хилда Казасян сложи в малкия си джоб Саня Армутлиева

Хилда Казасян сложи в малкия си джоб Саня Армутлиева
Гласувайте за статията

Хилда Казасян се отличи като много по-харесвана от Саня Армутлиева!

Певицата Хилда Казасян се доказа отново като жена с чар и обаяние. За един ден тя успя да се хареса много повече от Саня Армутлиева, която вече четвърти сезон е част от журито на „Х Фактор“, научи Kliuki.bg.

Хилда Казасян и Саня Армутлиева

Хилда Казасян закова Саня Армутлиева

Тази вечер дъщерята на легендата Вили Казасян замести собственичката на „Вирджиния рекърдс“ сред журито, тъй като последната имаше неотложен ангажимент. Арменката се справи отлично и покори публиката.

Във Фейсбук се забелязват много положителни коментари за нея. Зрителите я харесват и дори искат тя да остане на стола на Саня докрая.

Разбира се, това няма как да стане, тъй като компанията на Армутлиева е пряко обвързана с „Х Фактор“, давайки кариера на победителя. В замяна Маги Халваджиян й дава място в журито и тлъста заплата.

Хилда Казасян се хареса много на зрителите най-вече благодарение на това, че казваше много често „да“ на участниците. Тя не върна почти никого, което я направи добродушна в очите на хората.

Всъщност Хилда винаги е била точно такава. В други предавания, където е била жури, също често казваше „да“. Такъв беше случаят с „България търси талант“ например.

Певицата знае как да грабва сърцата на аудиторията. Единствнеите пъти, когато каза „не“, беше на изпълнители, които видимо не могат да пеят и са дошли само за един миг слава.

„Хилда е страхотна, мога да я гледам цял ден. Душица човек, то си личи. Трябва да измислят нещо да се показва по-често.“ – коментират из социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар