Драма! Гала бди над щерка си в болничната стая, заряза „На кафе“ (Какво е състоянието на Мари?)

Драма! Гала бди над щерка си в болничната стая, заряза „На кафе“ (Какво е състоянието на Мари?)
Гласувайте за статията

Гала й се щеше просто да са се скарали със Стефан, но причината за отсъствието й е доста по-сериозна!

Вече два дни Гала и любимият й Стефан не водят „На кафе“, както вече стана ясно. А докато Кремена Халваджиян и Митко Рачков се въплъщаваха в ролята на водещи стана ясна и причината за отсъствието на титуляра. Като вярна на своите зрители, блондинката разкри през каква драма преминава, научи kliuki.bg.

Гала разкри истината за отсъствието си

Гала разкри истината за отсъствието си

Дъщерята на Гала се намира в болница след претърпяна тежка операция. Чаровната Мари се е наложило да легне под ножа спешно заради проблеми с едното си рамо. Манипулацията е извършена вчера в столична болница и днес водещата очаква да изпишат щерка й, за да си я прибере вкъщи.

За съжаление, няма да успее да бъде неотлъчно до нея през следващите дни, защото трябва да се върне на екран. Но това ще се случи от дивана в семейния им дом! Стефан дори се пошегува не особено уместно, че няма да позволи на Рачков да му вземе мястото. А Гала изглеждаше много притеснена и видимо с причина. тя разкри малко повече за проблема и състоянието на Мари.

Красавицата от малка има проблеми със съединителната тъкан и ставите. Преди години често й се е случвало да се вади тази на лакътя й. А сега се е наложило да оперират раменната става, защото тя е подложена на най-голямо напрежение и движение. „Предстои дълго възстановяване, трябва да я гледаме като бебе, тя е с шина. Забрани да я показваме“, сподели Гала.

Освен тя и Стефан, грижи за Мари ще полага й нейният любим – синът на Джуджи. Водещата благодари на лекарите и сподели, че състоянието на дъщеря й е добро, но ще мине доста време, докато бъде активна и ползотворна, както преди. А междувременно, работата на Гала явно ще търпи жертви в името на дъщеря й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Драма! Гала бди над щерка си в болничната стая, заряза „На кафе“ (Какво е състоянието на Мари?)”

  1. 345

    окт. 04. 2017

    Старите хора казваха ,че бог удря там дето те боли най- много .За зла беда детето на Гала изкупува греховете на майка си дъртата разтурикъща

Добавете коментар