Изненада: Наталия Симеонова се върна в България и сащиса всички! (виж как се е променила водещата)

Изненада: Наталия Симеонова се върна в България и сащиса всички! (виж как се е променила водещата)
5 (100%) 1 vote

Наталия Симеонова се завърна съвсем неочаквано у нас!

Феята на любовта Наталия Симеонова беше засечена случайно в столицата. Оказа се, че екс водещата на „Море от любов“ и „Предай нататък“ се е върнала от Щатите, където замина преди няколко месеца.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова неочаквано се върна у нас, изцяло променена

Основната причина да се раздели с родината си бе фактът, че дъщеря й Виктория е приета да следва в един от най-престижните американски колежи. А и мъжът на живота й Денис Ризов почти се е установил зад Океана.

Очевидци останаха сащисани при вида на „новата“ Наталия Симеонова. Блондинката изглежда тотално променена и буквално сияе. Да, тя отново е така пълничка като преди и не спира да ходи в широки и предимно тъмни дрехи.

Лицето й обаче излъчва щастие и увереност, каквито отдавна не бе показвала пред света. Нещо повече – чаровната Нати шашна с уникалния си автомобил, с който джитка из столицата.

Черният джип е убийствен и със сигурност струва маса пари. Излишно е да казваме, че най-вероятно колата й е подарък от самия Денис Ризов. Макар и разделен от години със Симеонова, той нито за миг не е спирал да общува с нея и да се грижи за двете с дъщеря им.

А, че до Наталия все още няма нов мъж, това е повече от ясно. С риск да й се подиграват, тя винаги е признавала, че след Денис друг няма и няма да има в живота й. Близките й предполагат, че е в София само за малко, а после отново ще отпраши към Америка.

Новото й возило събира погледите на минувачите в столицата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар