Близките в ступор: Нещо страшно се случва с Анелия? (Болна ли е певицата)

Близките в ступор: Нещо страшно се случва с Анелия? (Болна ли е певицата)
Гласувайте за статията

Анелия разтревожи близките си

Анелия не прилича на себе си. Красивата поп фолк дива не е това, което беше. Изпълнителката на „Генерал” няма нищо общо с хубавицата, която доскоро беше. Тя се е превърнала в анорексичка, а близките й са в ступор от визията й. Певицата е останала само кожа и кости, и е като ходещ скелет, тревожат се и нейните фенове.

Анелия

Анелия слабее драстично

Доскоро изпълнителката радваше мъжкото око със съблазнителните си женски извивки. В момента нищо от тях вече не е останало. В заведенията, където пее, се чудят това Анелия ли е или някой неин двойник. Те се тревожат, че звездата на „Пайнер” е тръгнала с бързи стъпки по следите на колежката си Преслава.

Гласовитката от Добрич също беше пухкава и добре сложена в началото на кариерата си. След което драстично отслабна. Мнозина заподозряха, че причината е безсънието, препълнения график, прекаляването с алкохол и наркотични вещества.

Но самата Анелия уверява, че нищо от това не важи за нейното драстично отслабване. Наистина фолкаджийката не може да се отърве от участия. Но тя упорито тренира, дори прекалява с фитнес манията си.

И вече сериозно е наблегнала на здравословното хранене. повече от всякога брюнетката внимава какво слага в устата си. Тя се е отказала от сладките изкушения, от тестените изделия, които са й любими. Позволява си ги само веднъж в седмицата. Както и тлъстото месо, като го заменя само с риба и пилешко, и най-много с телешко.

Певицата се подложила на специален хранителен режим. И категорично отказва да се е подложила на хирургическа интервенция, за да намали теглото си.

Носят се слухове, че още нещо любопитно има пръст в нейното отслабване. И това е нов мъж. В когото чалга фурията била яко хлътнала. Досега тя нямаше сериозна връзка.Но заради новата си тръпка е решила да промени драстично и фигурата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар