Катя от „Ритон“ взриви България: Още не сме изпели най-големия си хит!

Катя от „Ритон“ взриви България: Още не сме изпели най-големия си хит!
Гласувайте за статията

Катя от Ритон иска още и още, не й стига постигнатото!

Катя от Ритон се оказа много амбициозна. Тя и Здравко имат безброй хитове, но искат още. Дори такъв, който да остане номер 1 в историята им, научи Kliuki.bg.

Катя от Ритон

Катя от „Ритон“ иска още и още

Според певицата с най-големите гърди, техният дует може да направи и днес парче, което да взриви всички класации и да стане най-големият им хит.

„Имаме много песни, много фенове, но аз смятам, че тепърва ни предстои да извадим най-големия си хит.“ – казва по темата Катя от „Ритон“.

Тя и Здравко готвят юбилеен концерт на 18 октомври. Той ще обхване всичките им известни песни, като едновременно с това ще представи новия им албум.

Цели 40 години дует „Ритон“ радва любителите на музика в България. За цялото това време са направени толкова много хитове, че е трудно да бъдат изброени всичките. Сред тях са „Джалма“, „Цяла нощ“, „Ех, живот“, “ Изповед“ и др.

Екатерина Михайлова и Здравко Желязков са дует не само на сцената, но и в живота. От почти 40 години са женени и се радват на любовта си.

„Ние сме две половини на един човек. Едно цяло сме във всяко отношение.“ – казва Здравко.

Концертът в Зала 1 на НДК се очаква с голямо нетърпение от естрадните фенове. Билетите вече са напълно разпродадени, а вълнението на самите изпълнител е огромно.

Катя и Здравко тренират всеки ден, защото искат всичко да е перфектно. Те са подготвили специална мултимедия, която ще върви успоредно по време на пеенето. На нея ще се представят клиповете на съответните песни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар