Ето кой е новият на Мария Игнатова: Посреща го в дома си къпана и по халат! (уникални папарашки снимки)

Ето кой е новият на Мария Игнатова: Посреща го в дома си къпана и по халат! (уникални папарашки снимки)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова замени Димитър Рачков с доста по-млад мъж!

С доста по-млад мъж от Димитър Рачков е в момента бившата му половинка Мария Игнатова. Чаровната водеща на „Господари на ефира“ упорито крие личния си живот от медиите и дори отказва коментар за отношенията си с Рачков.

Мария Игнатова

Мария Игнатова има нов мъж до себе си, но още пази самоличността му в тайна

Бдителни папараци на вестник „Ретро“ обаче успяха да я хванат в крачка. Докато на сутринта след рождения й ден тя посрещна в дома си новия избраник.

Мария Игнатова му отвори вратата на къщата си в „Драгалевци“ току-що къпанка и по халат. За да не настине от студеното време, отгоре си бе наметнала красиво палтенце. Мимето отвори по джапанки, а непознатият засега господин пренесе в дома й купища букети и подаръци от изминалия празник.

На който, отлично знаем, Димитър Рачков не беше поканен. А и как да го кани след като вече е с нова връзка, шушукат източници от Нова телевизия. Прави впечатление, че Игнатова буквално сияе, когато е с мистериозния мъж.

Той е единственият, с когото тя вече на няколко пъти е засичана из столицата. В деня на снимките пред дома й, мъжът влезе в къщата и остана там с часове. Какво точно са правили, че си тръгна чак следобед, това оставяме на вашето въображение.

Неприятната истина обаче е, че Димитър Рачков е съкрушен. Години наред той гледал на своята Мария като на някакво божество и й угаждал за всичко. Тя обаче така и не пожела да му роди дете, а през последната половин година се държала изключително грубо и арогантно с него.

„Личеше си, че Митко й е омръзнал. Мария предпочиташе да излиза вечер и да купонясва с всеки друг, но не и с него. Мъчно ни е за Рачков, но всеки знае себе си“, коментират източниците.

Щастлива и сияеща водещата го посреща в дома си, където той остава с часове

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар