Опаа: Румен Радев се заигра с наша актриса! (виж какви четки прави на Кулинова, първата дама бясна)

Опаа: Румен Радев се заигра с наша актриса! (виж какви четки прави на Кулинова, първата дама бясна)
Гласувайте за статията

Румен Радев се прехласна по красивата Анна Кулинова в САЩ!

Президентът Румен Радев може и да е първият мъж в държавата, но все пак е мъж. И като такъв, нищо човешко не му е чуждо. Особено слабостта към млади, талантливи и красиви жени.

Румен Радев

Румен Радев се прехласна по младата и красива Анна Кулинова. Има си хас да беше обратното…

По време на изисканото парти в генералното консулство на България в САЩ, Румен Радев буквално се заплесна по родна топ красавица.

Партито в консулството беше по повод 72-рата сесия на Общото събрание на ООН, а на него се стекоха куп мераклии да се запознаят лично с президента. Държавният глава отдели минутка на всеки от дошлите, но особено дълго се застоя при Анна Кулинова.

Въпросната хубавица е българка, която от 12 години живее и работи в Америка. Анна пътува постоянно от Ню Йорк до Лос Анджелис, за да се снима в различни холивудски продукции. Тя прави своя голям пробив, благодарение на режисьора на „Хубава жена“ Гари Маршал.

Той я харесва много, а оттам нещата й потръгват. Анна си е партнирала с Аштън Къчър в романтичната комедия „Денят на Свети Валентин“ и в още ред други продукции. Тук обаче не това е най-важното, а впечатлението, което тя направи на президента ни.

„Снимате се във филми?! Ама, разбира се, че ще се снимате. С тази невероятна визия как иначе“, изчеткал Румен Радев младата блондинка, докато съпругата му Деси Радева слухтяла отстрани, пише вестник „Галерия“.

Източниците издават, че първата дама не посмяла да се намеси и да прекъсне сладката беседа на благоверния си с Кулинова. Но лицето й било изпънато от нерви, които аха да се скъсат и да отприщят гнева й.

Дали след това е мъмрила мъжа си насаме и какво е ставало помежду им, историята мълчи. Това си знаят само те двамата, пък и така е редно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар