Влюбен до уши: Всичко за любовната връзка на Юксел Кадриев с 51-годишната Диана!

Влюбен до уши: Всичко за любовната връзка на Юксел Кадриев с 51-годишната Диана!
Гласувайте за статията

Юксел Кадриев върти любов с по-голяма от него жена!

Новинарят Юксел Кадриев не е забравил любовните ласки. От 3 години той има връзка с Диана Янкова, но се опитва да я пази в тайна, пише в. „Уикенд“.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев е влюбен до уши

Журналистът и Диди се запознали във Варна, където тя живее по принцип. Там блондинката, която е на 51 г., върти салон за красота и се изявява като моден експерт.

Това е причината връзката й с Юксел Кадриев все още да е от разстояние. И двамата имат личен автомобил и всеки уикенд един от тях преминава 450 км., за да се види с любимия човек.

Юксел е на 44 години, но възрастта на избраницата му изобщо не го притеснявала, защото тя била много поддържана жена. Повечето хора не й давали повече от 40 г.

Връзката помежду им станала доста сериозна, но и двамата били наясно, че до семейство надали ще се стигне. Именно това им допадало най-много, защото в момента били на етап от живота си, в който имали нужда само от любов, без излишни ангажименти.

Известно е, че Юксел Кадриев е разведен. Той има ужасни спомени от брака си с Бонка Георгиева.

Само като някой спомене за това, журналистът побеснява. Неслучайно осъди Венета Райкова за предаване, посветено на развода му с оперната певица.

Диана също била разведена и вече не вярвала в брака. Затова гледала да се забавлява, без да му мисли много.

Тя срещнала Юксел по време на лятна почивка на новинаря на морето. Двамата веднага установили обща приказка и от дума на дума завършили в леглото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар